Srdečne Vás vítame na stránkach našej školy!                                                                      Dnes je

AUTOOPRAVÁR JUNIOR 2016
          Autoopravári z SOŠ Mierová v Humennom so zlatom a striebrom...

       Cech predajcov a autoservisov ako organizátor súťaže pod záštitou Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR pripravili aj v roku 2016 už v poradí 17. ročník súťaže „AUTOOPRAVÁR JUNIOR 2016“. Hlavným poslaním súťaže je propagácia autoopravárenského remesla a uplatnenie absolventov na trhu práce. Súťaž sa konala v troch kategóriách, a to autoopravár junior - mechanik a elektrikár, karosár a lakovník. Je určená pre mladých autoopravárov, kde súťažiaci prezentovali svoje kvality v teoretickej, poznávacej ako i praktickej časti, a tak sa postupne prebojovávali od školského kola cez oblastné až do celoštátneho finálového kola.

Celoslovenské finále sa konalo v dňoch 20.04. - 21.04.2016 v priestoroch školiaceho strediska ŠKODA v Nitre. V kategórii autoopravár-mechanik súťažilo 12 najlepších žiakov z celého Slovenska, ktorí postúpili podľa počtu získaných bodov z oblastných kôl a ôsmich školiacich stredísk. Lukáš Goga si vybojoval 1. miesto svojou aktívnou prípravou, vedomosťami a zručnosťami. Patrik Brilla získal 2. miesto a Marián Pavur sa umiestnil na 4.mieste.
Očakávané vyhlasovanie výsledkov súťaže a víťazov sa uskutočnilo 21.4.2016 počas Autosalónu v bratislavskej Inchebe.

Absolvovaním finále a umiestnením na 1. mieste získal žiak Lukáš Goga putovný pohár ministra školstva, diplom a poukaz na 3-dňové školenie v školiacom stredisku Bosch v Prahe. Škola získala poukaz v hodnote 3529 € na nákup automobilovej techniky BOSCH.

Súťaž je vynikajúcou príležitosťou overiť si svoje vedomosti a zručnosti, a tak prezentovať svoj odbor. Žiaci odboru autoopravár-mechanik zo SOŠ na Mierovej ulici v Humennom sa na súťaž úspešne pripravovali pod odborným vedením učiteľa odborných predmetov Ing. Jaroslava Beňatinského, majiteľov autoservisov Vladimíra Sklenčára a Ľuboša Hirjáka.






ŠKOLSKÝ ROK
 
Vitajte na stránke Strednej odbornej školy v Humennom.
Humenné je prosperujúce mesto s 35 000 obyvateľmi. Naša škola láka mnoho mladých ľudí, ktorí sa zaujímajú o umenie v rôznych formách, či už ako kreatívny kaderník alebo drevár. Nový vzhľad a zmodernizovaný areál tiež pomáha v akom-takom oddychu pre našich žiakov. Taktiež sa snažíme ísť s dobou a poskytovať naším študentom tú najlepšiu prax na odbornom výcviku. Pre viac informácií si prezrite našú celú webovú stránku.

 
©2013 C-com,s.r.o. Všetky práva vyhradené,
Autor stránky je C-com,s.r.o., o graficky design sa stará C-com,s.r.o.
Stránky sú aktualizované pre Mozilla Firefox 5.0, Google Chrome, Internet Explorer 9.0, s rozlíšením 1280x800 a viac.